Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Bukósisak kisokos: csatok és szellőzés

Bukósisak kisokos: csatok és szellőzés

2021. 12. 08. 00:00:00 MotorVerzum

Ha érdekel mi az a dupla D, hogyan működik az Airfit rendszer vagy kíváncsi vagy rá, hogy nem gyullad ki a fejed a motoros bukósisakodban, akkor jó helyen jársz.

A megfelelő motoros bukósisak kiválasztásakor hamar rájövünk, hogy a biztonság és a design mellett még számos kritérium van, ami közül választanunk kell. Alapvetően a büdzsénk határozza meg a döntést, de hosszú távon meghálálja magát, ha rászánjuk az időt és a hozzánk legjobban passzoló bukósisakot választjuk. Ha arra vagy kíváncsi, hogyan válaszd ki a megfelelő típusú motoros sisakot és milyen biztonsági szempontokat kell figyelembe venni, akkor kattints ide. Az alábbiakban a különböző csatokat és néhány kényelmi funkciót részletezünk, amire fontos odafigyelni.

Hogyan választhatod ki a megfelelő sisakot?

Hogyan választhatod ki a megfelelő sisakot?

2021. 12. 06. 00:00:00 MotorVerzum
Milyen a biztonságos bukósisak? A választék széles, a lehetőségek száma szinte végtelen. Olcsó vagy drága, nyitott bukósisak, felnyitható bukósisak vagy zárt bukósisak, üvegszálas, carbon, polikarbonát... ha te is elvesztél a különböző típusok és dizájnok között olvass tovább és segítünk megfejteni a számodra legjobb motoros sisak titkát.